HAVACILIK YÜKSEKOKULU

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ORYANTASYON GÜNLERİ 2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) senatsonun almış olduğu karar doğrultusunda 2017-2018 Akademik yılının “İnovasyon” yılı ilan edilmesi ile birlikte, her yıl geleneksel olarak düzenlen ve yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum sürecini kolaylaştırabilmek için organize edilen Genel Oryantasyon günleri 2 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

2-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan oryantasyon günlerinde, kampüs içerisine kurulan “Ask Me” stantları sayesinde öğrenciler akıllarına takılan tüm sorulara yanıt bulurken, kayıt için izlemesi gereken yolları kolayca öğrenebilecek. GAÜ 2017 Oryantasyon günleri kapsamında bu yıl, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında, Kıbrıs turları da düzenlenecek.

Öğrenciler Geleneksel Wellcome Party’de Doyasıya Eğlenecek

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada,  2017 Oryantasyon günleri kapsamında 2 Ekim Pazartesi günü ilk olarak, yeni gelen öğrencilere yönelik saat 10:00 ve 15:00 saatleri arasında “Genel Oryantasyon” başlığında tanıtım programı gerçekleşeceği, Genel oryantasyon programını takiben, yeni gelen öğrencilere üniversite ve Kıbrıs’ı tanımalarını kolaylaştıracak metaryellerin bulunduğu paketlerin dağıtılacağı belirtildi. Günün devamında, Telsim Ana Sponsorluğunda Düzenlenecek “Warm Up” etkinlikleirnin yer alacağı belirtilen açıklamda, saat 20:00-22:00 saatleri arasında ise, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Wellcome Party”nin yapılacağı ifade edildi.

Oryantasyon günleirnin 2. ve 3. günlerinde ise, Fakülte tanıtımlarının yanı sıra, Kıbrıs kültürünü tanıtan yemek standlarının yanında, folklör gösterileri ve Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrasının  “Kıbrıs Şarkıları Konseri” nin, son gün uluslararası öğrencilerin performansları ve  stantlarının yer aldığı etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.